Skip to content

all about OATS

Elovena Oat drink natural

Haver, van welke planeet komt dat?

We willen niet opscheppen, maar onze haver komt van het gelukkigste land ter wereld. Hei, Finland! Onze haverboeren bevinden zich voornamelijk in het zuiden van Finland, daar begint het verhaal van al onze producten.

Kwaliteit staat bij ons voorop, en die kunnen we garanderen door de knowhow van onze boeren. Meestal zijn we best zachtaardig, maar als het over kwaliteit gaat, zijn we superstreng. Alleen haver die voldoet aan onze strikte normen wordt ingezet voor de productie bij Elovena. De herkomst van de haver nauwkeurig terugleiden tot op boerderijniveau? No problem!

En is dat dan ecologisch verantwoord?

Haver is het go-to graan in Finland, tijd om Nederland te veroveren dus! Bij Elovena houden we niet alleen rekening met de smaak, maar ook met de impact op de planeet. Want er is geen planet B, dus behandelen we onze aardbol met de nodige liefde.

Onze producten zitten niet alleen boordevol smaak, ze zitten ook in een eco-friendly jasje. Wij rocken green vibes, want zo’n 90% van een verpakking bestaat uit plantaardig materiaal. Zo zie je maar dat schoonheid vanbinnen én vanbuiten kan zitten.

Nou even serieus – waarom haver?

Haver zit bomvol met goede dingen. Het is niet alleen lekker, maar zit ook vol met essentiële voedingsstoffen. Eiwitten en vetten? Check. En in grotere hoeveelheden dan in andere granen. De vezels in haver zijn dan ook goed voor je spijsvertering. Je darmen zullen je dankbaar zijn! Haver helpt je cholesterol in toom te houden en zorgt voor een lager risico op hartziekten. Hartjes voor Elovena, want een eenvoudige dosis haver is een grote stap in de gezonde richting.

HAVER. KLINKT COOL, VOOR WIE IS DAT?

Nee hoor, haver is echt niet alleen voor hipsters! Haver is een super veelzijdig graan dat door allerlei mensen wordt gegeten, gedronken maar vooral genoten. Of je nu een health freak bent, een ontbijtlover, een sporter, een keukenavonturier of gewoon iemand die van lekker eten houdt, haver heeft voor iedereen iets te bieden. Dus, of je nu in een boomhut woont of gewoon in een huis, geniet ervan!

Elovena Oat drinks

Zoek