Skip to content

OVER ELOVENA

Welkom in de wereld van Elovena! In Finland zijn we al een vaste waarde op de keukentafel, check! Nu willen we ook jou (en eigenlijk liefst iedereen op deze prachtige planeet) inspireren om te kiezen voor haver. Want het is serieus lekker én een stap in de juiste richting naar een betere wereld. Dus je wou meer weten over Elovena? Let’s go.

Elovena Oat drink Natural

Haver, lang voordat het cool was!

Finland, het gelukkigste land ter wereld. Nope, dat is geen toeval! Want op bijna 90% van de Finse eettafels vind je onze producten terug. Gek, hé?! Hoog tijd dat Nederland ons Finse geluk proeft.

En euh, vanuit welke haverhoek komt Elovena ineens geslopen? Nu al sorry dat we er niet vroeger waren, want we bestaan al een tijdje. Maar hé. We zijn er nu, en da’s het belangrijkste, toch? En het wordt haver dan ooit!

Al sinds 1925 maakt Elovena haverproducten. Ik weet niet of jij goed kan tellen, maar dat is dus al bijna honderd jaar!

En ja haaa, tijden veranderen, maar smaak blijft. Daarom combineren wij traditie met een moderne twist. Ons assortiment blijft groeien met nieuwe smaken en producten. Maar één ding blijft ongewijzigd: onze traditionele Finse haver, altijd lekker.

Elovena, wat?

De naam Elovena komt van het Finse woord voor leven Elo, en het Latijnse woord voor haver, Avena Sativa. Elovena staat voor een combinatie van gezond leven, duurzaamheid en geluk voor iedereen.

Who’s that girl?

Het Elovena-meisje werd geboren in het midden van de Finse havervelden. No stress, niet letterlijk natuurlijk. Het Elovena-meisje werd ontworpen door Joel Viktor Räsänen, de zoon van een molenmachinist. Hoe toepasselijk. Als een vis in het water, of hoe zegt men dat? Als Elovenaproducten op de eettafel. Nou, je snapt het wel. Sommige dingen zijn gewoon exact waar ze moeten zijn. Dus hoi, Nederland!

Elovena logo
Elovena Barista oat drink

Zoek